Фото: Ірина Фаріон / соцмережі

Коли відбудеться прощання з Іриною Фаріон: названо місце і час

Парастас за вбитою 19 липня Іриною Фаріон розпочнеться в неділю, 21 липня, о 19:00. Поховають мовознавицю на Личаківському кладовищі у понеділок.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила донька Ірини Фаріон Софія Семчишин.

За її словами, попрощатися з екс-депутаткою можна буде до 22:00 у храмі.

"Чин похорону розпочнеться в понеділок, 22 липня о 14:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11). Поховають маму на Личаківському кладовищі на центральній алеї (поле № 22, неподалік могили Володимира Івасюка)", — додала Софія Семчишин.

Нагадаємо, що ввечері 19 липня у Львові невідомий чоловік вистрелив у Ірину Фаріон, після чого її у важкому стані госпіталізували до лікарні, де прооперували.

У Telegram-каналах поширювалась інформація про стрілянину у Львові та ймовірне затримання нападника на Фаріон, але поліція цю інформацію спростувала.

Пізніше стало відомо, що Ірина Фаріон померла у лікарні від отриманих травм через поранення в область голови. Після цього справу перекваліфікували на умисне вбивство (ч.1 ст.115 ККУ). Відповідна санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.07.2024 15:39