На фото: Сергій Гайдай. Джерело: Сєвєродонецька міська військово-цивільна адміністрація

Колишній голова Луганської ОВА Гайдай очолив Мукачівську РДА

У вівторок, 13 лютого, колишнього очільника Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая призначили головою Мукачівської районної державної адміністрації Закарпатської області. Він вже вдруге обійме цю посаду.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Погоджено призначення Гайдая Сергія Володимировича головою Мукачівської районної державної адміністрації Закарпатської області", — написав він у Telegram-каналі.

За його словами, також уряд погодив звільнення Едгара Токаря з посади голови Мукачівської райдержадміністрації.

"Погоджено звільнення Токаря Едгара Володимировича з посади голови Мукачівської районної державної адміністрації Закарпатської області", — проінформував Мельничук.

Варто зазначити, що з 8 вересня 2015 року та до 28 листопада 2018 року Гайдай уже очолював Мукачівську району держадміністрацію.

Що відомо про Сергія Гайдая

Народився 6 листопада 1975 року в Сєверодонецьку (Луганська область, Україна). У 2014 році отримав диплом бакалавра Хмельницького економічного університету за спеціальністю фінанси та кредит. У 2019 році також закінчив Академію державного управління при президентові України (отримав диплом магістра з відзнакою).

З 2000 по 2015 роки Гайдай працював на керівних посадах приватних підприємств міста Києва. З 2015 року став депутатом Мукачівської районної ради VІІ скликання.

На посаді голови Луганської ОВА Гайдай працював з жовтня 2019 року. Офіційно його звільнили 15 березня 2023 року. Після його звільнення з цієї посади деякі українські ЗМІ писали, що його можуть призначити послом України в Казахстані.

Нагадаємо, 8 лютого президент Володимир Зеленський підписав укази про звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача Збройних сил України та призначення генерал-полковника Олександра Сирського на його місце.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 13.02.2024 18:40