Фото: Вікторія Рощина

Колишній президент "Мотор Січі" Богуслаєв проситься видати його Росії, — ЗМІ

Колишній президент "Мотор Січі" В’ячеслав Богуслаєв попросив додати його до списку на обмін з Росією. Його підозрюють у колаборації та пособництві РФ.

Про це повідомляють журналісти проекту "Схеми".

Видання опублікувало лист-заяву за підписом Богуслаєва на ім’я керівника Офісу президента Андрія Єрмака. В документі стоїть його підпис і є примітка: "Богуслаєв, пенсіонер, інвалід 1 групи". Заява була направлена ще 20 березня.

"Прошу додати мене у список на обмін з Російською Федерацією", —  йдеться в листі.

Лист-прохання про обмін з Росією від В'ячеслава Богуслаєва

Фото: "Радіо Свобода"

Богуслаєву інкримінують пособництво державі агресору, колабораційну діяльність, сприяння діяльності терористичної організації і протидію ЗСУ. За рішенням суду до 27 травня перебуває в СІЗО. 

Нагадаємо, у серпні 2022 року Богуслаєв обговорював таємний план для реалізації схеми постачання двигунів у РФ через Китай зі своїм підлеглим — начальником департаменту зовнішньоекономічної діяльності підприємства Олегом Дзюбою.

Також було оприлюднено нові факти злочинної діяльності колишнього президента АТ "Мотор Січ" В’ячеслава Богуслаєва. Контррозвідка та слідчі Служби безпеки викрили дані, які вказують на можливу співпрацю Богуслаєва з країною-агресором.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.05.2023 22:22