Фото: The Verge

Колишній Twitter офіційно змінив адресу на улюблений домен Ілона Маска

Соціальна мережа, яка належить винахіднику Ілону Маску, раніше відома як Twitter, перейшла на домен X.com. 

Як повідомляє The Verge, користувачі, які вводять twitter.com у своєму браузері, можуть бути перенаправлені на новий домен. 

"Повідомляємо вам, що ми змінюємо нашу URL-адресу, але ваші налаштування конфіденційності та захисту даних залишаються незмінними", — йдеться у повідомленні під час входу в акаунт X.

У виданні наголошують, що URL-адреси почали змінюватися ще в серпні минулого року. Зміна домену була одним з найскладніших моментів ребрендингу компанії Ілона Маска. Багато аспектів X вже давно перейшли на новий бренд, включаючи офіційний акаунт, мобільні додатки та підписку "X Premium", але URL-адреси платформи залишалися twitter.com.

Варто зазначити, що мільярдер має довгу історію з URL-адресою x.com. Відомо, що він у 1999 році запустив бізнес під такою назвою, який згодом об’єднався з компанією, яка пізніше стала відомою як PayPal.

Нагадаємо, у березні Маск запропонував прибрати в X відображення кількості лайків та репостів. На думку відомого бізнесмена, відображення лайків і репостів під постами робить платформу неохайною. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Технології, 17.05.2024 12:55