Фото: Flickr

У соцмережі Х можуть прибрати відображення лайків та репостів

У соцмережі X (Twitter) можуть прибрати відображення кількості лайків та репостів. Це побажання власника соцмережі Ілона Маска

Про це повідомляє Buisnes Insider.

На думку відомого бізнесмена, відображення лайків і репостів під постами робить платформу неохайною. Маск і раніше хотів внести кардинальні зміни у придбану ним соцмережу Twitter, яку він вже й так перейменував в X. 

Ще у серпні 2023 року Маск заявив, що заради поліпшення естетики сайту X видалятиме всі заголовки статей із посилань, розміщених на платформі та вже в жовтні ці зміни почали діяти. Проте він дуже швидко змінив своє рішення та менш ніж через два місяці скасував нововведення. 22 листопада Маск повідомив у пості X, що X відображатиме заголовки статей у верхній частині зображення картки URL.

"Ні, заголовок буде відображатися на зображенні, накладеному зверху, а URL — знизу, як і зараз — ніяких додаткових вертикальних пікселів не використовується. Я ненавиджу ці величезні, потворні картки з URL", — сказав Ілон Маск.

Нагадаємо, що на початку березня 2024 року Ілон Маск відреагував на припущення, що він фінансує Дональда ТрампаРаніше з’явилася інформація, що 3 березня американський політик Дональд Трамп зустрівся з мільярдером Ілоном Маском і декількома заможними республіканцями.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 19.03.2024 00:49