Ілон Маск і Дональд Трамп. Джерело: top.today.ua

Маск відреагував на припущення щодо фінансування Трампа

Мільярдер Ілон Маск відреагував на закиди щодо фінансування кандидата у президенти США Дональда Трампа. За його словами, ця інформація не відповідає дійсності.

Про це Ілон Маск написав на своїй сторінці у соціальній мережі X (колишній Twitter).

"Щоб внести ясність, я не жертвую гроші жодному з кандидатів у президенти США", — наголосив він.

Джерело: сторінка Ілона Маска в X

Джерело: сторінка Ілона Маска в X

Раніше з’явилася інформація, що 3 березня американський політик Дональд Трамп зустрівся з мільярдером Ілоном Маском і декількома заможними республіканцями. Мета заходу — терміновий пошук грошових вливань для підтримки власної президентської кампанії.

Журналісти The New York Times написали, що Трамп похвалив Маска перед союзниками та сподівається незабаром зустрітися з мільярдером віч-на-віч. Наразі не зрозуміло, чи планує бізнесмен витратити частину своїх статків на передвиборчі перегони Трампа. Однак його нещодавні пости в соціальних мережах свідчать про те, що він хоче поразки Джо Байдена. Люди, які спілкувалися з Маском приватно, підтвердили таку думку.

Видання зазначало, що Маск, маючи чистий капітал у розмірі близько 200 мільярдів доларів, за даними Forbes, справді може вирішити підтримати Трампа та майже одноосібно знищити величезну фінансову перевагу Джо Байдена та його союзників над колишнім президентом.

Нагадаємо, що сьогодні Нікі Гейлі заявила про завершення своєї кампанії на виборах президента США 2024 року. Відчувши, що в неї фактично немає шансів на перемогу, вона залишила Дональда Трампа єдиним кандидатом від республіканців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.03.2024 20:24