Фото: Facebook-сторінка Дональда Трампа

Трамп шукає спонсора для своєї президентської кампанії і вже зустрічався з Маском: деталі від NYT

У неділю, 3 березня, американський політик Дональд Трамп зустрівся з мільярдером Ілоном Маском і кількома заможними республіканцями. Мета заходу — терміновий пошук грошових вливань для підтримки власної президентської кампанії.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на трьох поінформованих осіб.

Зазначається, що Трамп похвалив Маска перед союзниками й сподівається незабаром зустрітися з мільярдером віч-на-віч.

За словами журналістів, наразі не зрозуміло, чи планує бізнесмен витратити частину своїх статків на передвиборчі перегони Трампа. Однак його нещодавні пости в соціальних мережах свідчать про те, що він хоче поразки Джо Байдена. Люди, які спілкувалися з Маском у приватному порядку, підтвердили таку думку.

Видання зазначає, що Маск, маючи чистий капітал у розмірі близько 200 мільярдів доларів за даними Forbes, й справді може вирішити підтримати Трампа і майже одноосібно знищити величезну фінансову перевагу Джо Байдена та його союзників над колишнім президентом.

Людина, близька до Маска, вказала, якщо він вирішить підтримати Трампа, то цьому сприятимуть його погляди на імміграцію. Останнім часом мільярдер стає більш відкритим до підтримки Республіканської партії та все частіше критикує чинного президента США.

Нагадаємо, американський політик Дональд Трамп висловив впевненість — якщо він був би президентом Сполучених штатів Америки, то Росія не наважилась би напасти на Україну, а бойовики ХАМАС не атакували б Ізраїль. У військових конфліктах на території України та Ізраїлю Трамп знову звинуватив чинного главу Білого дому Джо Байдена. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.03.2024 16:09