Фото: Facebook-сторінка Дональда Трампа

"Росія ніколи б не напала на Україну": Трамп знову взявся робити прогнози, "якби він був президентом США"

Американський політик Дональд Трамп висловив впевненість якщо він був би президентом Сполучених штатів Америки, то Росія не наважилась би напасти на Україну, а бойовики ХАМАС не атакували б Ізраїль. У військових конфліктах на території України та Ізраїлю Трамп знову звинуватив чинного главу Білого дому Джо Байдена. 

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News. 

"Росія ніколи б не напала на Україну. Ніколи. Ви це знаєте, усі це знають. Усе це лежить на Байдені. Усі ці люди, які мертві в Україні, Росії та Ізраїлі, усі ці зруйновані території", — сказав колишній президент США і додав, що зараз ситуація наближається до Третьої світової війни.

Також Трамп висловив думку, що якби він очолював США, рух ХАМАС не атакував би Ізраїль, оскільки Іран був би неспроможний у своїх фінансових ресурсах. Це призвело б до відсутності коштів для ХАМАСу і "Хезболли".

"Вони не зробили б цього при мені. Я гарантую вам це. Вони зробили це, тому що не відчувають поваги до Байдена", — додав політик.

Нагадаємо, колишній президент США Дональд Трамп 2 березня легко виграв республіканські кокуси в Мічигані, де партія розкололася через чвари, які, як побоюються деякі республіканці, можуть зашкодити його кампанії у ключовому штаті поля бою. Також політик виграв кокуси республіканців у штатах Міссурі та Айдахо. Раніше чинний президент США Джо Байден і кандидат на цю посаду Дональд Трамп виграли президентські праймеріз своїх партій у штаті Мічиган.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.03.2024 12:22