Фото: скріншот з бази МВС

Екс-прокурора Ільницького, який святкував пишне весілля під Львовом, оголосили у розшук

Яворівський відділ поліції оголосив у розшук Ростислава Ільницького колишнього прокурора, який гучно відсвяткував у жовтні елітне весілля з експрацівницею Державного бюро розслідувань Роксоланою Москвою.

Інформація про розшук оприлюднена на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Зазначається, що Ільницького від 1 грудня розшукують за статтею про підробку документів.

Згідно із даними розшукового обліку МВС, Ростислава Васильовича Ільницького, 1992 року народження, розшукують за трьома частинами 358 статті Кримінального кодексу, а саме:

  • ч.1 Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, нотаріусом, державним реєстратором.

  • ч.3 Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб.

  • ч.4 Використання завідомо підробленого документа.

Додамо, що розкішне весілля колишнього прокурора й екс-працівниці ДБР відзначалося 7 і 8 жовтня поблизу Львова. Для святкування обрали п’ятизірковий комплекс Emily Resort. Гостей розважали українські зірки. Особливістю свята став двометровий торт, вартістю близько 100 тисяч гривень. Скільки коштувало свято в цілому, невідомо. 

Нагадаємо, у ДРБ відреагували на медіаісторію з гучним весіллям у Львові, в якій фігурувала колишня їхня працівниця. За словами радниці з комунікацій ДБР Тетяни Сапьян, Роксолана Москва була звільнена з бюро вже майже два роки тому. Тому ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки, наголосили у відомстві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.12.2023 14:15