Фото: Telegram Сухопутні війська

Командувач Сирський натякнув на застосування резервів на Куп'янському і Бахмутському напрямках

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав райони ведення бойових дій на Куп'янському та Бахмутському напрямках. Він зустрівся з командирами частин і підрозділів, заслухав доповіді про хід виконання поставлених завдань, проблемні питання та порядок їх вирішення.

Про це повідомляють Сухопутні війська у Telegram. Зазначається, що були ухвалені рішення щодо посилення оборони на важливих напрямках та застосування резервів.

"Основна увага була зосереджена на організації ефективного ураження противника, всебічному забезпеченні дій наших військ та максимальному збереженні життя наших воїнів", — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Генштаб у зведенні повідомив, що у зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп'янському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де Силами оборони відбито 15 атак. На Лиманському напрямку ворог вів штурмові дії в районі Серебрянського лісництва Луганської області, успіху не мав. На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 11 атак противника біля Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, російські війська в Україні продовжують зазнавати масових втрат від українських дальніх високоточних ударів далеко за лінією фронту. 10 листопада 2023 року, ймовірно, понад 70 російських військових загинули під час удару по колоні вантажівок за 23 кілометри за лінією фронту в селі Гладківка Херсонської області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.11.2023 11:29