Олександр Коробов. Фото: ГУР

"Крабу" проломили череп: в Росії ліквідували воєнного злочинця та пропагандиста Кремля

У російському Бєлгороді ліквідовано воєнного злочинця та пропагандиста кремля Олександра Коробова на прізвисько "Краб". Йому зламали череп.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За наявною в ГУР МО України інформацією,15 вересня 2024 року в місті Бєлгород зламали череп російському пропагандисту Олександру Коробову на прізвисько "Краб". Від отриманих травм співучасник воєнних злочинів РФ та кремлівського геноциду українського народу помер.

Що відомо про Олександра Коробова

Пропагандист працював на каналі "Россія 1". Він вихваляв воєнних злочинців з російської армії в ефірі програм телеведучої Ольги Скабєєвої. Також рашист створював продукти для ресурсу Міноборони РФ — телеканалу "Звєзда", та неодноразово отримував за це нагороди від російського диктатора Володимира Путіна.

"Краб" родом із міста Комсомольск-на-Амурі Хабаровського краю РФ. Зареєстрований на вулиці Комсомольській, 75 (корпус 2, квартира 23). Фактично жив у Бєлгороді на вулиці Губкіна, 45 (корпус 1, квартира 23).

"У гонитві за визнанням та рублями від кремлівських господарів постійно виконував брудну роботу геть далеко від рідних місць — наприклад, на окупованих територіях України, зокрема в Донецькій та Луганській областях", — зазначили в ГУР.

Пропагандист не лише готував брехливі матеріали про війну, а й особисто брав участь у скоєнні тяжких воєнних злочинів проти України.

Нагадаємо, раніше в Курській області ліквідовано відомого російського "воєнкора" Євгенія Поддубного. Ймовірно, він помер від атаки FVP-дрона.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 16.09.2024 20:05