Скріншот з відео

"Пляжі Ірану та КНДР чекають на вас": у студії пропагандиста Соловйова розгорілась цікава дискусія (відео)

Один з російських "експертів", якого запросили до студії кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова, поскаржився на обмежені можливості для відпочинку за кордоном. З початком повномасштабної війни такі вигоди для посіпак Кремля суттєво скоротились.

На кадрах, які були оприлюднені у студії Соловйова, чоловік з сумом повідомив, що стало "дуже важко жити" без традиційної поїздки до Парижа та на Лазуровий берег. Натомість головний пропагандист Росії Володимир Соловйов запропонував розглянути варіанти пляжного відпочинку у КНДР та Ірані.

"Пляжі Ірану та Північної Кореї чекають вас", — заявив пропагандист.

Проте такі пропозиції ведучого не надто потішили російських "експертів".

Раніше повідомлялось, що російського пропагандиста та екс-директора Russia Today Антона Красовського, який закликав до геноциду українців та заявляв, що українських дітей потрібно палити та топити, отруїли. У підсумку він потрапив до лікарні.

Нагадаємо, у грудні повідомлялося, що відомий російський актор Іван Охлобистін, який підтримує військову агресію проти України, попав під обстріл на тимчасово окупованому Донбасі. Він приїжджав у зону бойових дій разом із дружиною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 18.03.2024 12:34