Євгеній Поддубний. Джерело: theins.ru

Відомого російського "воєнкора" Поддубного ліквідували в Курській області

У середу, 7 серпня, в Курській області ліквідовано відомого російського "воєнкора" Євгенія Поддубного. Ймовірно, він помер від атаки FVP-дрона.

Про це повідомили російські ЗМІ, зокрема, опозиційне видання The Insider, і Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

За даними російських ЗМІ, в автомобіль "воєнкора" Євгенія Поддубного влучив FVP-дрон.

За попередньою інформацією, вдень він знімав репортаж у Курській області про бої, що ведуться в Суджанському районі, куди, як повідомляється, прорвалися українські війська.

Євгеній Поддубний — один із найвідоміших російських "воєнкорів". Він також був співробітником ВГТРК і працював воєнним кореспондентом каналу "Россия-1".

Поддубний знаменитий вкрай оптимістичними репортажами про те, як Росія послідовно все захоплює та захоплює українські території. Потім ця інформація виявлялася брехливою. Зокрема, він робив репортаж з аеродрому в Гостомелі, що під Києвом, у перші дні великого вторгнення Росії в Україну.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, своєю чергою, оприлюднив досьє на відомого пропагандиста Поддубного.

Досьє на Євгенія Поддубного

Джерело: Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

Нагадаємо, 2 серпня видання Hindustan Times повідомило з посиланням на урядовців Індії, що під час служби в російській армії загинули вісім завербованих Кремлем громадян Індії. Це вдвічі більше, ніж офіційно визнавали дотепер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.08.2024 22:36