Дмитро Пєсков на тлі обличчя Путіна. Джерело: росЗМІ

Кремль відреагував на заяву Зеленського про ліквідацію Путіна

У Росії прокоментували заяву президента України Володимира Зеленського щодо ліквідації диктатора Володимира Путіна. Москва вважає, що "з цього нічого не вийде".

Таку заяву зробив речник Кремля Дмитро Пєсков у коментарі російським пропагандистам.

"Україна багато разів на словах робила замах на Путіна, ми робимо з таких висловлювань відповідні висновки. Але водночас добре розуміємо, що  нічого у них не вийде", — сказав він.

Водночас рупор Кремля знову висловив упевненість, що "всіх цілей, які запланували для спеціальної воєнної операції, вдасться досягнути".

Раніше Зеленський в інтервʼю британському виданню The Sun заявив, що Україна має повне право ліквідувати російського диктатора Володимира Путіна, якщо у неї зʼявиться така можливість. Український президент зауважив, що й у Росії теж не відмовляються від планів ліквідації українського керівництва та намагаються це зробити будь-яким способом. Своєю чергою, Україна ліквідує Путіна, якщо зʼявиться така можливість. Зеленський зазначив, що Україна має повне право це зробити, оскільки захищає свою землю та веде справедливу війну.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський також заявив, що Росія хоче усунути його з посади президента України до кінця 2023 року. Для цього країна-агресор вигадала план дестабілізації під умовною назвою "Майдан-3".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.11.2023 16:25