Володимир Зеленський під час інтерв'ю The Sun. Скріншот із відео

Зміна влади через убивство: Зеленський розповів, як Росія хоче усунути його з посади президента України

Володимир Зеленський заявив, що Росія хоче усунути його з посади президента України до кінця 2023 року. Для цього країна-агресора вигадала план дестабілізації під умовною назвою "Майдан-3".

Про це український президент сказав в інтерв'ю британському The Sun.

"Остання інформація: вони дуже хочуть — є план "Майдан-3", щоби змінити президента України. Були варіанти із замахами, вбивством… Можливо, зараз не через убивство, а через інші варіанти зміни влади", — зазначив Зеленський.

За його словами, рашисти будуть використовувати будь-які інструменти, які вони мають.

"Ідея полягає в тому, щоби до кінця цього року здійснити нову операцію, яка навіть має ім’я... Знаєте, ми можемо з цим жити", — запевнив Володимир Зеленський.

До речі, 16 листопада президент України в розмові з групою журналістів заявив, що Москва прагне посіяти розкол в українському суспільстві, створити "хаос" всередині країни й усунути президента — за даними розвідки, цей план у Росії називають "Майдан 3".

Нагадаємо, що в понеділок, 20 листопада, президент Володимир Зеленський провів зустріч із генеральним директором Fox Corporation Лакланом Мердоком, журналістами Fox News Бенджаміном Холлом та The Sun Жеромом Старкі. Гарант розповів гостям про ситуацію на фронті та російські звірства. За словами Зеленського, війна не завершиться так швидко, як хотілося б. Проте українці не мають права опускати руки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.11.2023 09:50