Фото: Офіс президента

Україна має повне право ліквідувати Путіна, — Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна має повне право ліквідувати російського диктатора Володимира Путіна, якщо у неї зʼявиться така можливість.

Відповідну заяву український лідер зробив в інтервʼю британському виданню The Sun.

Гарант зауважив, що й у Росії також не відмовляються від планів ліквідації українського керівництва і намагаються це зробити будь-яким способом.

"Вони будуть використовувати будь-які інструменти, які вони мають", — зазначив президент.

Відтак, своєю чергою Україна також ліквідує Путіна, якщо зʼявиться така можливість. Президент зазначив, що Україна має повне право це зробити, оскільки захищає свою землю та веде справедливу війну.

"Це війна, і Україна має всі права захищатися", — наголосив Зеленський.

Водночас глава держави відмовився відповідати на питання, чи причетна Україна до замахів на колаборантів та російських чиновників на тимчасово окупованих територіях.

"Я не можу обговорювати з вами якісь спецоперації української розвідки, секретної служби чи якихось спецпідрозділів. Є деякі моменти, які ми не обговорюємо", — додав президент.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що Росія хоче усунути його з посади президента України до кінця 2023 року. Для цього вигадала план дестабілізації під умовною назвою "Майдан-3".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.11.2023 10:34