Фото: Instagram Вондроушової

Кривдниця Світоліної тріумфувала на "Вімблдоні": кого здолала у фіналі

Тенісистка з Чехії Маркета Вондроушова стала переможницею цьогорічного "Вімблдону". У фінальному матчі вона здолала туніську тенісистку Онс Жабер.

Поєдинок тривав одну годину 22 хвилини та завершився впевненою перемогою чешки у двох сетах — 6:4, 6:4. Варто відзначити, що 24-річна Вондроушова вперше виграла титул "Великого шлему". У 2019 році вона поступилася Ешлі Барті у фіналі "Ролан Гаррос". 

Для чеської тенісистки це другий титул на рівні WTA. Вондроушова стала другою чешкою ​​після Петри Квітової, яка здобула чемпіонство "Вімблдону".

Нагадаємо, Вондроушова у півфіналі "Вімблдону" вибила українку Еліну Світоліну.

Раніше повідомлялось, що у четвер, 13 липня, українська тенісистка Людмила Кіченок в парі з хорватом Мате Павічем тріумфувала на "Вімблдоні" у міксті. Для Кіченок це був дебютний фінал на турнірі "Великого шлему".

Також українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла у фіналі турніру серії WTA 250 у французькому Страсбурзі. У вирішальному матчі за титул українка розбила росіянку Анну Блінкову. Після перемоги українська тенісистка показово не потиснула руку росіянці, як це буває традиційно після поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.07.2023 17:55