Фото: Twitter WTA Strasbourg

Півфінал "Вімлдону": названо фаворита матчу Світоліна — Вондроушова

У четвер, 13 липня, українська тенісистка Еліна Світоліна зіграє у півфіналі престижного "Вімблдону". Її суперницею стане Маркета Вондроушова з Чехії.

На думку експертів, фаворитом майбутньої зустрічі є чеська спортсменка: її перемогу оцінюють в 1,85. Водночас на вихід у фінал Світоліної можна поставити на коефіцієнт 2,13.

Букмекери вважають, що Вондроушова переможе українку за підсумками двох сетів. Такий варіант оцінюється у 2,98. Також аналітики прогнозують, що у півфіналі "Вімблдону" не буде тайбрейків (1,32).

Цікаво, що тенісистки зустрічались між собою п'ять разів за кар'єру. Наша землячка має перевагу в очних поєдинках — 3:2 на користь Еліни. Проте дві останні зустрічі завершились поразками для українки. Крайній матч між Вондроушовою та Світоліною відбувся 29 липня 2021 року. Тоді в Токіо у півфіналі Токіо чешка обіграла Еліну з рахунком (6:3, 6:1).

Півфінальний матч "Вімблдону" між Еліною Світоліною та Маркетою Вондроушовою пройде на Центральному корті у Лондоні. Старт поєдинку — 15:00 за київським часом.

Нагадаємо, українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла у фіналі турніру серії WTA 250 у французькому Страсбурзі. У вирішальному матчі за титул українка розбила росіянку Анну Блінкову. Після перемоги українська тенісистка показово не потиснула руку росіянці, як це буває традиційно після поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.07.2023 18:17