Фото: Twitter Дмитра Кулеби

Кулеба провів розмову зі Столтенбергом: обговорили вступ України до НАТО

Очільник закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з генеральним секретарем Північноатлантичного Альянсу Єнсом Столтенбергом. Вони обговорили подальші кроки на шляху нашої держави до НАТО.

Про це Кулеба повідомив у своєму TwitterГлава українського МЗС заявив, що він разом зі Столтенбергом обговорив адаптовану Річну національну програму та "початок повноцінної роботи Ради Україна-НАТО".

"Також поінформував генерального секретаря про підготовку України до першого Форуму оборонної промисловості", — додав Кулеба.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час прес-конференції з французьким колегою у Парижі заявив, що Україна прагне почати переговори щодо вступу до Європейського Союзу до кінця 2023 року. Наша держава разом із Францією активно обговорюють таку інтеграцію.

Раніше голова Верховної Ради Руслан Стефанчук обговорив із делегацією об'єднання парламентаріїв держав-членів Європейського Союзу шлях України до НАТО. Українська сторона сподівається отримати кінцеву відповідь щодо цього питання до Вашингтонського саміту НАТО.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 29.08.2023 22:18