Наслідки атаки по Львову. Джерело: Telegram-канал Андрія Садового

Летіло понад 10 ракет, є постраждалі: нові деталі ранкового обстрілу Львова

Під час ранкової атаки 15 лютого по Львову постраждали дві людини. Це чоловік і жінка, які живуть у будинках на вулиці Науковій. У них різані рани. Допомогу їм надали на місці.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Зафіксували влучання в обʼєкт інфраструктури у Львові. Триває пожежа. У 16 житлових будинках на Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, пошкоджені машини, які припарковані поруч. Зараз на місці працюють всі служби. Інформація доповнюється", — зазначив він.

Згодом Козицький уточнив, що ще одного чоловіка з гематомою надбрівної ділянки госпіталізували. Це також мешканець одного з будинків, які постраждали від вибухової хвилі.

"Під час вранішньої атаки ракета влучила також у землю, неподалік житлових будинків на вулиці Науковій. Пошкоджені вікна у пʼяти- та девʼятиповерхівках, у яких живуть люди, і вікна у центрі зайнятості", — додав начальник Львівської обласної військової адміністрації.

Міський голова Львова Андрій Садовий також повідомив, що, за попередньою інформацією, на наш регіон летіло понад 10 ракет. ППО добре відпрацювали цю атаку, але все ж є одне попадання в об’єкт інфраструктури.

"Вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій, також зачепило школу На місці працюють оперативні служби. Встановлюємо наслідки атаки. Автобуси тимчасово курсуватимуть по вулиці Володимира Великого. Трамвай їздить без змін", — зазначив він.

Згодом Садовий уточнив, що постраждало дві школи та один дитячий садок. Вибито понад 400 вікон. Загалом пошкоджено 18 житлових будинків. Є троє поранених львівʼян, їм надали допомогу, їхньому життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що зранку рашисти здійснили масовану ракетну атаку по Україні. Влада Запоріжжя та Львова заявила про влучання ракет у цих містах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.02.2024 09:25