Фото: Instagram-сторінка Хливнюка

Лідер гурту "Бумбокс" поділився новим фото з фронту

Відомий співак та лідер групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк оприлюднив нове фото з фронту. На знімку захисник разом з побратимами перебуває у бліндажі.

Про це стало відомо з Instagram-сторінки співака. 

Хливнюк не зробив жодного підпису під фото, але прикріпив до публікації пісню гурту "Бумбокс" "Хвилюватися немає причин". Також він додав трішки гумору до свого фото, вказавши геолокацію світлини Royal Albert Hall. Варто наголосити, що це один із найбільших концертних залів Лондона.

Хливнюк

Фото: Instagram-сторінка Андрія Хливнюка

Водночас Хливнюка в коментарях активно підтримали його шанувальники. Так, один з користувачів написав: "Божого захисту і янголів охоронців на кожне плече". А інший зазначив: "Честь, чоловіче!".

Зазначимо, що наразі музикант продовжує службу як рядовий патрульної поліції підрозділу "Софія" та є пілотом ударного дрона. Відомо, що він поєднує військову службу та виступи на благодійних концертах у складі гурту "Бумбокс", адже вважає, що сцена — це можливість підтримати військо.

Нагадаємо, раніше співак та музикант Михайло Крупін заявив, що планує піти на фронт добровольцем. Директорка артиста Юлія Віктор зазначила, що перед цим Крупін поїхав до рідного Харкова. За її словами, артист туди прибув, щоб допомагати військовим.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 23.03.2024 16:30