Фото: сторінка в Instagram Михайла Крупіна

Відомий українській співак вирішив піти на фронт добровольцем

Співак та музикант Михайло Крупін заявив, що планує піти на фронт добровольцем. Наразі 43-річний артист проходить військово-лікарську комісію.

Про це стало відомо з його сторінки в Instagram.

Водночас у коментарі "РБК-Україна", директорка артиста Юлія Віктор підтвердила цю інформацію. Артист дійсно вирішив захищати Батьківщину на фронті. Наразі він вже почав проходити ВЛК, але там йому призначили додаткові обстеження.

Михайло Крупін

Скріншот: Instagram Михайла Крупіна

"Не хочу, щоб за мене вирішували. Хочу просто піти й мобілізуватися. І хочу зробити це в Харкові, тому що в Харкові це інше відчуття. Ти розумієш, що маєш робити, як справжній чоловік", — наголосив Крупін.

Директорка додала, що Крупін майже місяць перебуває у рідному Харкові. За її словами, артист туди поїхав, щоб допомагати військовим. 

"Він поїхав для того, щоб допомагати, і до військових ближче їздити. Нещодавно дав два концерти, збирали на "мавік", досі збираємо", — зазначила вона.

Нагадаємо, у травні працівники територіального центру комплектування зупинили українського співака Дмитра Монатіка у центрі Києва. Артист відреагував на інцидент та розповів, чим все завершилось.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 23.07.2024 11:59