Фото: oberig.ua

Лікарка під час операції залишила серветку в тілі 7-річної дитини: їй загрожує в'язниця

Лікарці з Київської області загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Медикиня нібито після проведення операції залишила частину серветки в тілі 7-річної дитини.

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної прокуратури.

Згідно з наявною інформацією, лікарці загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до трьох років.

"За даними слідства, 7-річному хлопчику в хірургічному відділенні однієї з лікарень області проведено оперативне втручання. Після виписки з медустанови дитина скаржилася на погане самопочуття. Батьки доставили хлопчика до НДСЛ "Охматдит". Там йому проведено повторну операцію, під час якої медичний персонал дістав з тіла дитини відрізок серветки, залишеної після попередньої операції", — повідомили в прокуратурі.

За фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником відкрито кримінальне провадження. Жінці повідомили про підозру.

Нагадаємо, у Фастівському районі 21-річний хлопець приніс додому знайдену гранату, яка за деякий час здетонувала. Вибухом йому рознесло ліву руку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 17.03.2023 16:45