Лімешко претнув адмінмежу через Каланчак – Олег Слободян

15 СЕРПНЯ 2017 14:04

У Держприкордонслужбі прокоментували ситуацію із затриманням українця Генадія ЛІМЕШКО та розповіли де він перетинав адміністративну межу та що при ньому було.

Про це повідомив TrueUA помічник Голови ДПСУ Олег СЛОБОДЯН.

«Дійсно, затриманий українець, Геннадій ЛІМЕШКО, перетинав 9 серпня адмінмежу з АР Крим. Він пройшов оформлення у КПВВ «Каланчак». Під час контролю усі документи у нього були у відповідності до вимог чинного законодавства та при собі не було жодних заборонених для переміщення речей», – зазначив СЛОБОДЯН.

Також Олег СЛОБОДЯН наголосив, що дане звинувачення нашого співвітчизника у плануванні диверсій є черговим фейком для дискредитації України та виправдання своїх (ред. – РФ) протиправних дій на тимчасово окупованій території АР Крим.  

Нагадаємо, що сьогодні ФСБ РФ заявила про затримання в Криму «агента СБУ» Геннадія ЛІМЕШКО, який нібито готував диверсії на окупованому півострові. Він був затриманий при спробі пошкодити лінію електропередач в районі траси Судак-Новий світ.

На це повідомлення відреагувало СБУ та зазначили, що подібні фейкові новини потрібні російським спецслужбам для залякування населення півострова, яке все частіше висловлює незадоволення окупаційною владою. На фоні погіршення життя кримчан, ФСБ знову запускає «заїжджену платівку», намагаючись звинуватити Україну та її правоохоронні органи у своїх власних бідах та проблемах у  АР Крим».

Події, 15.08.2017 14:04