ЛитПолУкрБриг в рамках начання «Драгон-2017» розпочинає командно-штабне тренування «БрейвБразер»

25 ВЕРЕСНЯ 2017 13:43

Як повідомляє TrueUA з посиланням на Міністерство оборони України, сьогодні, 25 вересня, у Республіці Польща, на території навчального центру Демба командування Литовсько-Польсько-Української бригади розгорнуло командний пункт та розпочинає командно-штабне тренування «БрейвБразер», що інтегроване в загальнопольське навчання «Драгон — 2017».  

Зокрема, цей захід бойової підготовки розпочався із урочистої церемонії відкриття під керівництвом полковника Зенона Бжушко, командира ЛитПолУкрБриг.   

Крім підрозділів командування багатонаціональної бригади в церемонії взяли участь військовослужбовці приданого батальйону забезпечення.  

По завершенню урочистостей учасники КШТ «БрейвБразер» розійшлися по своїх робочих місцях та почали виконувати планування завдань за сценарієм операцій з підтримання миру й безпеки.  

— Протягом наступних п’яти днів ми подолаємо нове навчальне випробування.   

Офіцери багатонаціонального штабу з України, Польщі та Литви відточуватимуть майстерність у виконанні операційних процедур ЛитПолУкрБриг і застосування їх під час управління приданими підрозділами в складній операційній обстановці, — зазначив заступник командира бригади полковник Володимир Юданов.

 

Події, 25.09.2017 13:43