Фото: Instagram Олександра Зінченка

Лондонський "Арсенал" несподівано вказав на двері лідеру збірної України, — ЗМІ

"Арсенал" вже заявив двом старшим гравцям, що вони не відповідають вимогам Мікеля Артети в майбутньому, але хоче, щоб Якуб Ківіор залишився. Ймовірно, йдеться про захисника збірної України Олександра Зінченка та шотландця Тірана Кірні.

Про це повідомляє TBR.

Як зазначає видання, було б надто екстремально припускати, що цього літа можна буде спостерігати за оновленням складу на "Емірейтс", але очікується, що "Арсенал" буде зайнятий. Декілька гравців прийдуть і підуть, оскільки головний тренер "канонірів" Мікель Артета намагається скоротити відставання від "Манчестер Сіті", яке минулого сезону було мінімальним.

Але після того, як TBR нещодавно повідомила, що Пеп Гвардіола цього літа попросив керівництво "Сіті" підписати Джошуа Кімміха, "Арсенал" безумовно не може стояти на місці. У рамках своїх планів TBR Football розуміє, що "Арсенал" уже сказав Олександру Зінченку та Кірану Тірні, що вони можуть піти з команди.

Раніше легендарний гравець "Челсі" Джон Обі Мікел різко пройшовся по українському футболісту "синіх" Михайлу Мудрику. 23-річний нападник не досяг хороших результатів в клубі попри його трансферну вартість у 100 мільйонів євро.

Нагадаємо, форварда збірної України Артема Довбика визнали найкращим футболістом іспанської "Жирони" в сезоні-2023/24. Він забив найбільше голів за команду.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.06.2024 19:52