Фото: Instagram Олександра Зінченка

"Припини цю виставу і вирушай туди прямо зараз": відомий футболіст відреагував на слова Зінченка про війну з РФ

Футболіст турецького "Галатасарая" Серж Ор'є відреагував на інтерв’ю капітана збірної України Олександра Зінченка, в якому він заявив, що готовий воювати за країну зі зброєю в руках, якщо його покличуть. Африканець назвав ці слова "виставою" і закликав Зінченка негайно вирушати на фронт.

Допис Ор'є оприлюднив у своїй соцмережі X Zach Lowy.

"Припини цю виставу і вирушай туди прямо зараз [в Україну]. Справжньому добровольцю не потрібно, щоб його хтось кликав", — написав Ор'є в соцмережі Snapchat.

Серж Ор'є відреагував на слова Зінченка про готовність воювати з Росією

Скріншот зі соцмережі X Zach Lowy

Раніше футболіст лондонського "Арсеналу" та збірної України Олександр Зінченко заявив, що готовий піти воювати, якщо його призвуть до лав Збройних сил України. Зараз на фронті перебуває чимало його шкільних друзів.

Олександру Зінченку 27 років, він є вихованцем донецького "Шахтаря". Професійну кар'єру розпочав у складі російської "Уфи". 2016 року перейшов в англійський "Манчестер Сіті", з яким здобув десять трофеїв, зокрема чотири рази виграв Прем'єр-лігу Англії. З 2022 року виступає за лондонський "Арсенал".

Нагадаємо, що Міжнародна федерація футболу (ФІФА) оновила рейтинг національних збірних. У ньому наша головна футбольна команда країни перебуває на 22 місці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 08.04.2024 08:05