Фото: Пул Первого

Лукашенко примчав на черговий поклон до Путіна: що обговорюватимуть диктатори

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко прилетів до Москви. Там він візьме участь у засіданні Вищої Євразійської економічної ради та зустрінеться із президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У понеділок, 22 травня, Лукашенко заявив, що хоче обговорити з Путіним ще не врегульовані питання у відносинах Мінська та Москви.

"Як мені доповідає уряд, ну майже немає жодних проблем. Я в це мало вірю. Я бачу щодо ситуації, що все-таки проблеми є, "нестиковки" якісь. Іноді бюрократизм. Хто в цьому винен? Щоб ось зустрічаючись в Москві, ми з президентом Росії Путіним могли обговорити та зняти ті проблеми, які взагалі не повинні бути у наших відносинах", — сказав він, не уточнивши, про які саме питання йдеться.

Нагадаємо, Лукашенко підписав закон про порядок виїзду та в'їзду до країни місцевих громадян. Відтак, чиновники найвищого рівня зможуть виїжджати за кордон лише після узгодження із самопроголошеним президентом Олександром Лукашенком.

Раніше білоруський диктатор підписав закон про смертну кару для чиновників та військових, яким білоруські судові інституції інкримінуватимуть "державну зраду".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 24.05.2023 13:03