Фото: president.gov.by

Лукашенко їде в Москву на зустріч з Путіним: у відносинах Білорусі та РФ виникли проблеми

Російський диктатор Володимир Путін у середу, 24 травня, планує зустрітись із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Сторони обговорять "наявні проблеми". 

Про це повідомляє "Белта".

"Як мені повідомляє уряд, ну майже немає жодних проблем (у відносинах з РФ, — ред.). Я в це мало вірю. Я бачу по ситуації, що все-таки проблеми є, нестикування якісь, іноді бюрократизм. Хто в цьому винен?" — сказав Лукашенко.

Білоруський диктатор під час зустрічі з Путіним у Москві планує "обговорити та зняти ті проблеми, яких взагалі не повинно бути у відносинах".

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що народний депутат України Євген Шевченко був залучений для переговорів з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. У підсумку РБ поки що не стала повноцінним учасником війни.

Також у Білорусі змінили закон про порядок виїзду та в'їзду до країни місцевих громадян. Відтак, чиновники найвищого рівня зможуть виїжджати за кордон лише після узгодження із самопроголошеним президентом Олександром Лукашенком.

Раніше білоруський диктатор підписав закон про смертну кару для чиновників та військових, яким білоруські судові інституції інкримінуватимуть "державну зраду".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.05.2023 13:57