Фото: білоруські ЗМІ

Лукашенко зібрався у турне: кого відвідає білоруський диктатор

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вирушить у турне до африканських країн. Його офіційний вояж розпочинається вже сьогодні, 9 грудня.

Про це повідомляє прес-служба диктатора Олександра Лукашенка.

Цікаво, що зазначається, що у рамках візиту самопроголошений президент відвідає низку країн африканського континенту. Щоправда, прес-служба не уточнює перелік держав. За офіційною інформацією, Лукашенко нібито хоче встановити міцні зв'язки Білорусі з країнами Африки.

Відомо, що літак самопроголошений президент приземлився в Екваторіальній Гвінеї. Там на чолі держави стоїть місцевий диктатор Теодоро Обіанг Нгема Мбасого, якому 81 рік, і з них 44 він перебуває на чолі держави.

Нагадаємо, 3 грудня самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко відвідав Китай. Там він провів переговори із лідером КНР Сі Цзіньпіном.

Раніше президент Литви Гітанас Науседа, а також очільники Латвії та Польщі відмовилися зробити спільне фото на Конференції ООН зі зміни клімату COP28 у Дубаї в п’ятницю, 1 грудня. Причина — присутність президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 09.12.2023 16:43