Фото: Instagram Андрія Луніна

"Манчестер Сіті" готує трансфер українця Луніна: яку суму готовий заплатити англійський гранд

Чинний чемпіон англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" вивчатиме трансферний ринок у пошуках підкріплення для консолідації свого спортивного проекту. Наставник "містян" Хосеп Гвардіола зацікавлений у трансфері голкіпера "Реала" Андрія Луніна, який може замінити на цій позиції Едерсона Мораеса.

Про це повідомляє OneFootball.

Як зазначає джерело, бразильський воротар Едерсон спокусився клубами саудівської ліги дуже привабливою фінансовою пропозицією. Хоча "Манчестер Сіті" має на заміну Стефана Ортегу, який показав гарний рівень, коли настала його черга грати, рада "містян" шукає воротаря з великим досвідом та ієрархією, щоб поборотися за цю позицію.

Враховуючи цей сценарій, "Манчестер Сіті" накинув оком на Андрія Луніна, воротаря "Реала". Українець, який зіграв основну роль у перемозі в Лізі чемпіонів минулого сезону, знову став другим воротарем команди після одужання Тібо Куртуа.

За наявними даними, "Манчестер Сіті" готовий заплатити за трансфер Луніна 35 мільйонів євро. Український воротар, попри свій талант, розуміє, що в "Реалі" у нього буде мало можливостей і він може вітати зміну обстановки, щоб стати безперечним гравцем у стартовому складі такої команди вищого рівня, як "Манчестер Сіті".

Варто зазначити, що Андрій Лунін наразі не продовжив контракт з "вершковими". Його угода з "Реалом" діє до літа 2025 року.

Також з'явилась інформація, що Андрій Лунін розмірковує про своє майбутнє в мадридському "Реалі". У нашого земляка є пропозиція від клубу англійської Прем'єр-ліги, а саме від лондонського "Арсеналу".

Нагадаємо, партнер Андрія Луніна по мадридському "Реалу" Тібо Куртуа підтримав українця після програного поєдинку зі збірною Румунії (0:3) на чемпіонаті Європи. У цій грі нашого воротаря можна звинуватити у невпевнених діях у двох перших пропущених голах команди.

Своєю чергою агент Андрія Луніна Жорже Мендеш намагається переконати воротаря залишити "Реал Мадрид" цього літа. В українця мало шансів вибороти місце в основі іспанського гранда.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.08.2024 18:17