Марін Ле Пен закликала ліквідувати ЄС

17 ГРУДНЯ 2017 10:03

Представники націоналістичних партій з 10 країн ЄС зібралися на конференції «За Європу суверенних націй». Захід відбувся в столиці Чехії в суботу. В ході зустрічі лідер французького «Національного фронту» Марін Ле Пен закликала до ліквідації Євросоюзу, оскільки проведена ним міграційна політика веде, з її точки зору, до катастрофи. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.

«Серед нас немає ксенофобів. Ми знаходимося в опозиції до Європейського союзу - саме це нас об'єднує, і ми це визнаємо - оскільки вважаємо цю організацію катастрофічною. Євросоюз веде наш континент до загибелі», – зазначила Марін Ле Пен.

Її підтримав Герт Вілдерс, лідер Партії свободи з Нідерландів: «Ми повинні набратися сміливості і ввести заборони на поїздки, як це зробив президент Трамп в Сполучених Штатах. Розвертати кожен човен з нелегальними іммігрантами, як давно вже робить Австралія».

Прихильники ряду лівих організацій провели в Празі кілька мітингів і демонстрацій протесту проти проведення конференції націоналістів. Для забезпечення порядку було задіяно посилені наряди поліції, за даними якої, обійшлося без інцидентів.

Світ, 17.12.2017 10:03