Фото: slovoidilo.ua

Маск анонсував нові "фішки" у Twitter

Вже невдовзі на платформі Twitter з'явиться можливість здійснювати аудіо- та відеодзвінки. Таке нововведення анонсував власник компанії Ілон Маск. Водночас у своєму акаунті він не уточнив, коли саме з'явиться нова опція.

"Скоро з'явиться голосовий і відеочат від кожного користувача до будь-кого на цій платформі, так що ви зможете спілкуватися з людьми в будь-якій точці світу, не повідомляючи їм свій номер телефону", — написав Маск.

Також Маск оголосив, що з 10 травня на платформі вводиться шифрування особистих повідомлень. Крім того, в останній версії з'явилася можливість відповідати в особистих повідомленнях на будь-яке повідомлення в ланцюжку, а не тільки на останнє.

Раніше компанія оголосила про пом'якшення політики блокування акаунтів за порушення. Також користувачі тепер можуть оскаржити блокування облікового запису. Крім цього, Маск анонсував у Twitter оновлення, яке дозволить ЗМІ стягувати плату з користувачів за окрему прочитану публікацію.

Нагадаємо, напередодні Ілон Маск повідомив, що залишає посаду генерального директора Twitter й вже знайшов нового кандидата на це місце. Новою керівницею Twitter, ймовірно, стане топ-менеджерка медіахолдингу NBC Universal Лінда Яккаріно. Тепер Маск обійме посаду виконавчого та технічного директора й керуватиме програмним забезпеченням та системними операторами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 13.05.2023 03:33