Фото з Twitter

Знайшов собі заміну: Ілон Маск йде з посади гендиректора Twitter

Американський бізнесмен Ілон Маск повідомив, що залишає посаду генерального директора Twitter. Він вже знайшов нового кандидата на це місце.

Відповідний допис з'явився на його сторінці у Twitter. За словами підприємця, новий генеральний директор почне свою роботу приблизно через шість тижнів.

"Моя роль перейде до виконавчого голови та технічного директора, нагляду за продуктом, програмним забезпеченням та системними операторами", — написав Маск.

Купівля Маском Twitter й відхід від справ: деталі

Американський винахідник купив компанію у жовтні 2022 року. За зміною власника послідувала низка звільнень і серія суперечливих нововведень в самій соцмережі. Маск обіцяв піти з посади генерального директора Twitter, як тільки знайде собі заміну. "Я піду з посади генерального директора, як тільки знайду когось досить дурного, щоб взятися за цю роботу!" — казав він.

У лютому він відзначився дивною заявою, оголосивши, що "призначив" на посаду гендиректора компанії свого пса Флокі.

Цікаво, що після приходу до керівництва Ілона Маска витрати на рекламу у Twitter Inc у грудні 2022 року скоротилися на 71%. Це сталось тому, що провідні рекламодавці скоротили свої витрати у соціальній мережі.

Нагадаємо, у квітні Ілон Маск погрожував подати до суду на Microsoft. Він звинуватив технологічного гіганта у використанні даних із його соціальної мережі без дозволу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 12.05.2023 02:03