Маск планує до кінця року випустити нову Tesla Roadster: чим вона особлива

Компанія Tesla працює над створенням нового електроавтомобіля Roadster. Ілон Маск планує, що авто будуть готові та представлені до кінця 2024 року.

Про це пише Reuters.

"Сьогодні ввечері ми радикально розширили цілі дизайну нового Tesla Roadster. Такого автомобіля, як цей, навіть якщо його можна назвати автомобілем, ніколи не буде",  заявив Ілон Маск.

За його словами, електрокар має розганятися до 96 км/год менш ніж за одну секунду. Автомобіль матиме максимальну швидкість понад 400 км/год.

"Roadster буде не просто електромобілем, а справжньою запаморочливою демонстрацією. Дизайн завершено, і серійна модель буде представлена публіці ближче до кінця поточного року", — підкреслив він.

Також Маск зазначив, що сподівається завершити та оприлюднити дизайн Roadster до кінця цього року та почати поставляти автомобіль у 2025 році. 

Анонсується, що авто коштуватиме у межах 200 -250 тисяч доларів.

Нагадаємо, наприкінці січня компанія Ілона Маска Neuralink уперше імплантувала у мозок людини мікрочип. Передбачається, що імплант зможе передавати сигнали на інші електронні носії, а в перспективі допоможе людям з обмеженими фізичними можливостями контролювати свої рухи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 29.02.2024 19:11