Ілон Маск. Фото: соцмережа Х (Twitter)

Маск закликав Україну погодитися на умови Путіна: скандальна заява американського мільярдера

Відомий американський мільярдер Ілон Маск вкотре зіграв на руку президенту Росії Володимиру Путіну. Цього разу бізнесмен заявив, що Україна перебуває у програшній позиції у війні й закликав до укладення "мирної угоди" з країною-терористом. 

Про це Маск написав у соцмережі Х.

Він вважає, що Україні слід було здатися умови Російської Федерації ще рік тому. Натомість вона обрала шлях опору країні-агресору, що, за словами мільярдера, призвело до багатотисячних жертв.

"Питання лише в тому, скільки людей ще загине, перш ніж цю реальність буде прийнято. Мирну угоду потрібно було укладати рік тому. Відтоді тисячі хлопців загинули ні за що, а становище України з кожним днем слабшає", — написав мільярдер.

 маск за мирні переговори україни з росією

Також Маск зробив репост допису американського блогера на псевдо Wall Street Silver, який написав, що Україна нібито зазнала поразки у війні з Росією і тепер має погодитися на умови Путіна.

"Настав час для припинення вогню і мирних переговорів між Україною і Росією. Україна програла цю війну і нічого цього не змінить. Україні не вистачає людей для перемоги. 60 мільярдів доларів для України не змінять ситуацію. Росія збирається залишити собі Крим і частину східної України", — йдеться в повідомленні Wall Street Silver. Ілон Маск думку блогера поділяє.

 блогер wall street silver про війну росії з україною

Скріншоти із соцмережі Х

Нагадаємо, нещодавно американський мільярдер Ілон Маск заявив, що президент Росії Володимир Путін не може програти у російсько-українській війні. Він також виступив проти ухвалення законопроекту Сенату США щодо виділення допомоги Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 20.02.2024 12:21