Скріншот з відео

Масштабна пожежа під Москвою: палає підприємство, що розробляє електроприлади (відео)

У понеділок, 24 червня, біля Москви у місті Фрязіно спалахнув Науково-дослідний інститут "Платан". Підприємство займається розробкою і виробництвом електронних деталей та радіокомпонентів.

Про це повідомляють росЗМІ.

За даними російського МНС, рятувальники намагаються загасити полум'я, а на верхніх поверхах будівлі можуть перебувати люди у кількості дев'яти осіб.

Пожежі було присвоєно третій номер складності: горять поверхи з п'ятого по сьомий. Своєю чергою у соцмережах очевидці інциденту поширюють кадри масштабної пожежі.

Варто зазначити, що "Платан" — це підприємство радіоелектронної оборонної промисловості. Компанія займається розробкою електронно-променевих приладів та напівпровідникових лазерів, а також рідкокристалічних екранів.

Нагадаємо, що в ніч на 18 червня в Ростовській області Російської Федерації відбулася атака із застосуванням безпілотних літальних апаратів. Унаслідок інциденту загорівся нафтовий об'єкт.

Раніше представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що удари по нафтопереробних заводах є чутливими для Москви, адже росіяни використовують їх для підтримки окупаційної армії в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Світ, 24.06.2024 16:31