Фото: соцмережі

У Ростовській області загорівся нафтовий об'єкт після атаки безпілотників (відео)

У ніч на 18 червня, у Ростовській області Російської Федерації відбулася атака із застосуванням безпілотних літальних апаратів. Внаслідок інциденту загорівся нафтовий об'єкт.

Про це повідомив у Telegram-каналі губернатор Ростовської області Василь Голубєв. За словами посадовця, в Азові внаслідок атаки БпЛА спалахнули резервуари з нафтопродуктами. 

"За попередніми даними, жертв немає. Підрозділом МНС організовано гасіння відкритого вогню. На місце виїхав керівник обласного департаменту у справах ГО та НС", — написав Голубєв.

Тим часом у мережі вже опублікували кадри масштабної пожежі в місті Азов після атаки безпілотників. Цікаво, що перед загорянням резервуара з нафтопродуктами місцеві пабліки повідомляли про декілька вибухів.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 15 червня дрони атакували хімічне підприємство в районі Каменська-Шахтинського Ростовської області Росії. Другу ніч поспіль там працювали засоби протиповітряної оборони. Місцеві мешканці чули вибухи.

Також у квітні під час атаки дронів у Ростовській області через удар безпілотниками вже пошкоджували будівлю підприємства "Комбінат "Каменський".

Нагадаємо, що в ніч на п’ятницю, 14 червня, "бавовна розквітала" в Курській, Воронезькій і Ростовській областях Росії. Внаслідок цього в цих регіонах виникали масштабні пожежі. Про це повідомляли губернатори областей у своїх соціальних мережах і місцеві пабліки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.06.2024 06:01