Фото ілюстративне зі соцмереж

Уночі дрони атакували хімічне підприємство в Ростовській області Росії (відео)

У ніч на суботу, 15 червня, дрони атакували хімічне підприємство в районі Каменська-Шахтинського Ростовської області Росії. Другу ніч поспіль там працювали засоби протиповітряної оборони. Місцеві мешканці чули вибухи.

Інформацію про атаку безпілотників підтвердив і губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

За його словами, під час відбиття атаки дронів нібито збито "декілька БпЛА". Сталося це близько 04:00 за місцевим часом.

"Уламки дронів впали на територію промислового майданчика", — написав він у соціальних мережах.

Російський губернатор додав, що попередньо "в нежитловій будові пошкоджено скління" та що ніхто не постраждав.

Однак у мережі оприлюднили кадри, на яких начебто показаний момент, як один із безпілотників пролітає над містом Каменськ-Шахтинський.

У цьому населеному пункті розташоване підприємство "Комбінат "Каменський", який називають одним з найбільших цього регіону Росії хімічних підприємств. На ньому виробляють композитне паливо для ракетних двигунів для балістичних ракет на твердому паливі РТ-2, в також розміщені випробувальні установки.

Раніше повідомлялося, що у квітні під час атаки дронів у Ростовській області через удар безпілотниками вже пошкоджували будівлю підприємства "Комбінат "Каменський".

Нагадаємо, що в ніч на п’ятницю, 14 червня, "бавовна розквітала" в Курській, Воронезькій і Ростовській областях Росії. Внаслідок цього в цих регіонах виникали масштабні пожежі. Про це повідомляли губернатори областей у своїх соціальних мережах і місцеві пабліки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 15.06.2024 07:37