Фото: соцмережі / ілюстративне

Не Бєлгородщиною єдиною: вночі у Ростовській області спалахнув нафтопереробний завод (відео)

У ніч на 6 червня у Ростовській області Російської Федерації сталася масштабна пожежа на Новошахтинському нафтопереробному заводі. Перед цим у районі об'єкта було чути вибухи, також працювали системи протиповітряної оборони.

Відповідну інформацію оприлюднив губернатор Ростовської області Василь Голубєв у своєму Telegram-каналі. За словами чиновника, НПЗ у Новошахтинську був атакований безпілотниками.

"Внаслідок атаки БпЛА виникла пожежа на Новошахтинському нафтопереробному заводі. На місці працюють служби екстреного реагування. Інформація про постраждалих уточнюється", — повідомив Голубєв.

За його словами, полум'я на НПЗ поширилося на площу 50 "квадратів", і до гасіння залучено "близько 120 осіб та 15 одиниць техніки".

"Роботи було припинено через повторну атаку, особовий склад відведений на безпечну відстань. Готується застосування пожежного поїзда", — зазначив губернатор Ростовської області.

Вже о 04:00 за місцевим часом пожежу на НПЗ було нібито локалізовано на площі 100 квадратних метрів. 

"За попередніми даними, загиблих та постраждалих немає. Інформація уточнюється", — додав губернатор.

Варто зазначити, що перед тим, як на заводі сталася пожежа, місцеві жителів чули серію вибухів. У соцмережах також були оприлюднені кадри загоряння на Новошахтинському НПЗ.

Нагадаємо, у ніч на 6 червня у Бєлгородській області Російської Федерації загорілась нафтобаза у Старооскольському міському окрузі. Це сталось після атаки безпілотника.

Раніше повідомлялось, що в Ухті, що в Республіці Комі Росії, сталася пожежа на місцевому нафтопереробному заводі, що належить "Лукойлу". Перед пожежею очевидці чули вибухи, загинули двоє людей.

Також вночі 31 травня у Темрюкському районі Краснодарського краю безпілотники нібито атакували нафтобазу. На об'єкті спалахнула пожежа.

У ніч на 12 травня невідомий безпілотник атакував Волгоградський нафтопереробний завод у Росії. Після цього на території підприємства сталася пожежа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.06.2024 07:51