Фото: соцмережі / ілюстративне

У Бєлгородській області РФ загорілась нафтобаза після атаки дрона: подробиці

У ніч на 6 червня у Бєлгородській області Російської Федерації загорілась нафтобаза у Старооскольському міському окрузі. Це сталось після атаки безпілотника.

Про це у Telegram-каналі повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

"ЗСУ за допомогою дрона-камікадзе атакували нафтобазу на території Старооскольського міського округу. Внаслідок вибуху сталося займання одного з резервуарів", — йдеться у повідомленні російського чиновника.

Гладков також зазначив, що чотирма пожежними розрахунками вогнище займання було оперативно ліквідовано. Водночас вибуховою хвилею вибило вікна у будівлі охорони. Постраждалих, за його словами, немає.

Раніше повідомлялось, що в Ухті, що в Республіці Комі Росії, сталася пожежа на місцевому нафтопереробному заводі, що належить "Лукойлу". Перед пожежею очевидці чули вибухи, загинули двоє людей.

Також вночі 31 травня у Темрюкському районі Краснодарського краю безпілотники нібито атакували нафтобазу. На об'єкті спалахнула пожежа.

Нагадаємо, що в ніч на 12 травня невідомий безпілотник атакував Волгоградський нафтопереробний завод у Росії. Після цього на території підприємства сталася пожежа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.06.2024 06:01