Результат українського обстрілу. Джерело: "Досье шпиона"

Українські сили із застосуванням HIMARS успішно вдарили по ворогу в Бєлгородській області (фото, відео)

Українські військові за допомогою реактивної системи залпового вогню HIMARS обстріляли позиції окупантів. Результат ураження — зенітний ракетний комплекс С-300/400 на території Бєлгородської області. За попередньою інформацією, це відбулося без втрат серед особового складу.

Про це повідомив Telegram-канал "Досье шпиона".

У мережі активно поширюють інформацію, що Збройні сили України вдарили по ЗРК С-300/400 у Бєлгородській області. У низці Telegram-каналів опублікували фото та відео з деякими подробицями.

Моніторингові Telegram-канали стверджують, що удар завдали із застосуванням реактивної системи залпового вогню HIMARS орієнтовно 1-2 червня.

Російський канал ASTRA припустив, що йдеться про атаку на Корочанський район Бєлгородської області 2 червня.

"Тоді атакували місце дислокації міністерства оборони Росії, згоріло декілька одиниць військової техніки. Уже під час гасіння пожежі здетонував боєприпас, що призвело до загибелі секретаря ради безпеки району Ігоря Нечипоренка, поранення голів адміністрації та сільських поселень і трьох військовослужбовців", — зазначили в ASTRA.

Нагадаємо, що, за інформацією Генерального штабу Збройних сил України, від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія вже втратила понад 511 тисяч своїх військових. Щодоби ця цифра суттєво збільшується. Як і кількість знищеної українськими воїнами бойової техніки рашистів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.06.2024 14:40