Скріншот

Мати Навального звернулася до Путіна із закликом видати їй тіло сина

Мати російського опозиціонера Олексія Навального Людмила 20 лютого записала відеозвернення до Володимира Путіна з вимогою віддати їй тіло сина.

Звернення до кремлівського диктатора Людмила Навальна записала на тлі виправної колонії №3, де і помер опозиціонер. Жінка закликала Путіна дати їй "по-людськи поховати" сина.

"Я звертаюся до вас, Володимир Путін, вирішення питання залежить тільки від вас. Дайте мені нарешті побачити мого сина. Я вимагаю негайно видати тіло Олексія, щоб я його могла по-людськи поховати", — наголосила вона.

Навальна додала, що вже п'ятий день вона не може не те що забрати, а навіть побачити тіло Олексія. 

Зауважимо, 19 лютого прес-секретар політика Кіра Ярмиш заявила, що представники Слідчого комітету РФ, який проводить перевірку за фактом смерті політика, повідомив Людмилі Навальній, що тіло померлого спрямоване на експертизу, яка триватиме 14 днів. 

Нагадаємо, за даними російського опозиційного видання Sota, Олексія Навального, який помер у колонії 16 лютого, починаючи із серпня 2023 року поступово отруювали

Верховний представник Європейського Союзу із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель 19 лютого заявив, що Європейський Союз обурений смертю російського опозиційного політика Олексія Навального. Він наголосив, що остаточна відповідальність за смерть опозиціонера лежить на російському диктаторові Володимиру Путіну та російській владі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.02.2024 18:33