Фото: Київська міська прокуратура

У Києві мати змушувала своїх дітей зніматися в порно: як її покарав суд

У Києві матір та її співмешканець примушували дітей віком 13 і 12 років зніматися в дитячому порно. Суд виніс вирок — 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Неповнолітніх брата і сестру впродовж року змушували зніматися в сексуальних образах, моделювати статевий акт. Потім обвинувачені поширювали цей порнографічний контент в Інтернеті.

"Прокурор у суді довів, що жінка та її співмешканець, маючи на утриманні двох малолітніх дітей — 13-річного хлопчика та 12-річну дівчинку, застосовували відносно них насильство та примушували до участі у створення дитячої порнографії", — йдеться у повідомленні. 

Жінку та чоловіка визнали винними у виготовленні, розповсюдженні та примушуванні власних малолітніх дітей до участі у створенні дитячої порнографії, вчиненні відносно них насильницьких дій сексуального характеру та розбещення. Їх засудили до 15 років позбавлення волі. Наразі діти перебувають із законним представником — бабусею. 

Нагадаємо, у Броварах 46-річний чоловік на території оздоровчо-реабілітаційного центру вчинив сексуальне насильство відносно 15-річного хлопчика. Його затримали й помістили під варту. Про інцидент правоохоронцям повідомила матір, яка дізналася про це від сина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.07.2023 19:59