Фото: Маріупольська міська рада

Мешканці окупованого Маріуполя взимку можуть залишитися без опалення

Наразі у тимчасово окупованому Маріуполі ситуація з опаленням критична. Місцеві жителі взимку можуть залишитися без тепла.

Про це повідомила Маріупольська міська рада.

У міськраді наголосили, що переважна більшість будинків досі перебувають в аварійному стані. Тож люди бояться, що вже другу зиму поспіль їм доведеться замерзати у власних оселях.

Зокрема, на сполох почали бити мешканці будинків на вулиці Гонди, 40, 42 та 48. Там, ще влітку підрядник зрізав батареї, але й досі не поставив нові.

"На питання, коли буде проведено опалення, була відповідь: "Нам не платять, робити не будемо! У квартирах вже холодно! З такими темпами до зими не підключать", — розповідають місцеві жителі.

Крім того, у Лівобережному районі так і не зробили теплотрасу, як обіцяли. Вже місяць так звані робітники удають що працюють.

Нагадаємо, окупанти розпочали підготовку до оборони Маріуполя. Партизани з руху "Атеш" фіксують перекидання так званих "зубів дракона" містом. Зазначається, що їх везуть на будівництво нових оборонних ліній на північний захід від міста.

Також російські окупанти перевели в Маріуполь і район черговий резерв живої сили. Зафіксовано прибуття новосформованих та новонабраних російських підрозділів. На шевронах у них дві гармати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.10.2023 07:33