Фото: Instagram Мессі

Мессі ледь не відлупцював суперника в матчі кваліфікації на чемпіонат світу (відео)

У матчі кваліфікації на чемпіонат світу збірна Аргентини поступилася Уругваю. Один з епізодів поєдинку ледь не завершився бійкою за участю Ліонеля Мессі.

Капітан збірної Аргентини під час однієї із сутичок щось не поділив із захисником суперника Матіасом Оліверою. Спочатку Мессі відштовхнув його ліктем, а потім спробував схопити за шию. Цікаво, що Мессі у цьому епізоді не отримав від арбітра попередження.

Загалом поєдинок проти Уругваю видався провальним для Мессі: він у цій зустрічі обрізався біля чужого карного майданчика при другому голі Уругваю, а Дарвін Нуньєс забив у контратаці.

Нагадаємо, на початку листопада у Парижі завершилась церемонія нагородження "Золотий м'яч-2023". Аргентинський нападник Ліонель Мессі отримав головну номінацію — приз найкращому футболісту року.

У минулому сезоні Мессі допоміг збірній Аргентини перемогти на чемпіонаті світу-2022 в Катарі. У складі ПСЖ виграв чемпіонат та Суперкубок Франції, відіграв 41 матч, забивши 21 гол та віддавши 20 результативних передач. Для аргентинця це вже аж рекордний восьмий "Золотий м'яч" в кар'єрі (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 та 2021 рік).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.11.2023 12:18