Фото: Instagram Мессі

Мессі та Ді Марія хочуть зіграти за збірну Аргентини на Олімпійських іграх

Капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі та півзахисник Анхель Ді Марія хочуть зіграти на Олімпіаді-2024 у Парижі.

Про це повідомив DSports.

За інформацією журналістів, Федерація футболу Аргентини почала працювати над здійсненням бажання 36-річного Мессі і 35-річного Ді Марії.

Зауважується, що, за регламентом, до заявки футбольної збірної на Олімпійські ігри можуть потрапити гравці до 23 років. Однак допускається включення трьох старших гравців.   

Південноамериканська олімпійська кваліфікація стартувала 20 січня і закінчиться 11 лютого. Аргентина потрапила до групи B, де зіграє проти Уругваю, Чилі, Парагваю та Перу. До фінальної частини кваліфікації вийдуть по дві найкращі команди з кожної групи, які зіграють між собою ще один груповий раунд на чотири команди — дві найкращі поїдуть на Олімпіаду.

Зауважимо, Ліонель Мессі вже був переможцем Олімпійських Ігор. Вони проходили у Пекіні у 2008 році. У складі тієї збірної разом із Мессі грали, зокрема, Хав'єр Маскерано, Анхель Ді Марія та Серхіо Агуеро.

Нагадаємо, Міжнародна федерація футболу (ФІФА) визнала нападника "Інтера Маямі" Ліонеля Мессі найкращим гравцем 2023 року. 36-річний форвард виграв у 2022 році чемпіонат світу зі збірною Аргентини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.01.2024 08:58