Фото: uainfo.org

Мільярдер Ілон Маск впродовж кількох років вживав наркотики — WSJ

Керівництво Tesla та SpaceX обурене фактом того, що Ілон Маск вживав заборонені наркотики, включаючи кокаїн, екстазі, ЛСД, гриби та кетамін. Це може зашкодити репутації компаній та завдати збитків.

Про це пише The Wall Street Journal.

За даними видання, мільярдер вживав ЛСД, кокаїн, екстазі, психоделічні гриби та кетамін на приватних вечірках у всьому світі. Про це начебто свідчать самі гості, які були присутніми на таких вечірках. Хоча офіційних джерел у матеріалі немає, але сам Маск раніше публічно курив марихуану і визнавав, що вживає психоделічний кетамін із медичною метою.

Журналісти згадують, як у 2018 році Маск прийняв кілька таблеток кислоти на вечірці в Лос-Анджелесі. А вже у 2019 році він провів так зване "паті" з галюциногенними грибами в Мексиці. Також згадується, як у 2021 році Ілон Маск разом із братом Кімбалом Маском прийняв кетамін на вечірці в Маямі.

Заявляється, що акціонерів компаній Tesla та SpaceX обурює поведінка Маска, адже подібного роду скандали ставлять під ризик активи інвесторів на суму близько одного трильйона доларів, а також десятки тисяч робочих місць.

Джерела WSJ стверджують, що одна з колишніх директорів Tesla Лінда Джонсон Райс вирішила не балотуватися на переобрання до ради директорів компанії у 2019 році саме через нестабільну поведінку Маска і занепокоєння через те, що він вживає наркотики.

Сам Маск пояснює свою дивну поведінку психічним захворюванням і нестачею сну. У 2017 році він сказав, що в нього нібито біполярний розлад, але уточнив, що офіційного діагнозу не було. Також стверджував, що в нього синдром Аспергера це одна з форм аутизму, що характеризується вираженими порушеннями соціальної комунікації та взаємодії.

Нагадаємо, у листопаді американський мільярдер Ілон Маск заявляв, що президенту України Володимиру Зеленському треба розпочати переговори з Володимиром Путіним. На його думку, ситуація на фронті й розстановка сил складається таким чином, що продовження наступу нібито призведе до "масових жертв".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 08.01.2024 14:19