Фото: Офіс президента України

Молилися за перемогу: Зеленський взяв участь у Різдвяному сніданку (відео)

У четвер, 21 грудня, президент України Володимир Зеленський взяв участь у Різдвяному молитовному сніданку. Його учасники просили бога про перемогу.

Відповідне відео з'явилось у Telegram Зеленського. Глава держави наголосив, що під час молитовного сніданку люди просили про перемогу над російським злом.

"Дякую всім, у чиїх молитвах звучатиме одне прохання: прохання про перемогу. Про перемогу людської душі над агресією. Про перемогу нашої єдності над будь-якими корисливими інтересами, що можуть розʼєднати. І про перемогу України — про перемогу над російським злом, яке прийшло на нашу землю та має бути вигнане. Хай Господь почує всі наші щирі молитви. Слава Україні!" — сказав президент.

Нагадаємо, єпископи з України вручили Папі Римському український прапор, вишитий майстринями зі Знам'янки на Кіровоградщині. Вони звернулися до понтифіка з проханням молитися за військових.

Нещодавно Папа Римський зробив чергову неоднозначну заяву про війну, яку розгорнула Росія в Україні. Понтифік припустив, що у бойових діях в Україні зацікавлені торговці зброєю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.12.2023 14:53