Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

"Може стати гаряче": влада пояснила, чому окупанти активізували рух колон через Маріуполь (фото, відео)

Російські окупанти активізували рух колон через Маріуполь. Йдеться про колони вантажівок з паливом, ймовірно, що задля створення резерву на лінії від Пологів до Оріхова Запорізької області.

Про це на своєму Telegram-каналі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, колони автозаправників по 15 автоцистерн по кілька разів на день їдуть у напрямку Бердянська та далі на Приморськ.

"З урахуванням відсутності активних бойових дій можна говорити про створення резерву, як підготовку для них по лінії від Пологів до Оріхова", — наголошує Андрющенко.

Посадовець додає, що саме туди впродовж останнього тижня окупаційні війська стягували новосформовану живу силу. Відомо, що це переміщування живої сили здійснювалось на вантажівках, які не мали тактичних маркувань. 

"Є певні побоювання, що в районі Оріхова / Гуляй Поля може стати гаряче — більшають", — заявив Андрющенко коментуючи переміщення окупаційних військ.

Нагадаємо, раніше партизанський рух "Атеш" повідомляв, що російські загарбники переміщують військову техніку та особовий склад у безпечні місця у Маріуполі. Це пов'язано з можливим застосуванням Силами оборони далекобійних ракет.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 10.10.2024 11:08